Wednesday, March 9, 2011

yeaaahhh!!

Salam dan selamat pagi kepada pembaca2 blog aku yg setia…
Walaupun jam dh pukul satu, tapi aku anggap ari ni masih pagi..
Haha.. ntah apa2 ntah.. Aku nak post pasal ape ari ni ye?? Korang ada idea x??
Oh ya… aku nk post pasal rock kapak la ari nih.. Kalau korang nak tau, era rock kapak nih famous pada zaman 80an dan 90an…
So sapa2 yg lahir pada tahun tu kira untung la korang dapat melayan era kegemilangan rock kapak nih….
kalau kat M'sia nih grup yang famous dulu ialah BPR, Sweet Charity, Lefthanded, Qiara dan banyak lagi lah...


camni la rock sejati


bukan kat M,sia je yang famous ngan rock kapak nih.... hampir kat seluruh dunia nih famous nang rock kapak... kalau kat M,sia ada Search, kat Indo pula ada Slank.... kat negeri orang puteh pun ada la era rock nih... pesal korang x pcaye??


nih band kat negeri org putih


kalau korang perasan la kan... geng2 rock nih suka sangat pakai seluar ketat?? haha
tp kalau dh ketat sangat susah nk bjalan... kah2...
tp aku mmg minat la kat rock kapak nih...
paling aku minat band Lefthanded, Search, lagu Tiara dll...
kalau korang nk cord guitar lg2 rock nih, tekan je kat cni..
tp bagi yang byak soal tu korang leh g forum pasal rock kapak kat cni..
bagi yang nak dengar lagu pulak.. korang leh la pegi kat cni dan kat cni pun boleh....
so korang layannn... yeaahhhh!!

p/s: hidup mesti ROCK!!!

2 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

wow..memg minat rock ea?

Yang Comel,
Khumaera Ismail

perpatih_kenyalang said...

mmg minat... awak pun minat ke?? boleh kt pg karoke lagu rock nih.. hahha