Monday, March 28, 2011

GEGAR BLOGGER BARU

yup... xlain dan xbkan.. segmen abang Ben kita...
hahaa.... segmen kali ni mcm xbrapa nk rumit so aku join je...
dan seperti biasa, kita kenalah tempek gambar abg Ben dulu mcm gbr kat bawah ni ye...


pasal pa kita kena tempek gambar nih??
sebab kita kan join segmen abang Ben so kena la letak gbr nih kat dlm entry kita...
kalau korang pun nak join kelik je kat cni...
dh klik?? xsusah pun kan...
tp kena ingat, kalau nak join kena pastikan yg followers korang tu xlebih dari 500 orang..
tp kalau 499 org follower boleh ke abg Ben??
huhu...

ok skarang sesi menjawab soalan abg Ben...
mengapa sy jd blogger?
entah la abg Ben, sy terjadi blogger nih mungkin secara xdak sengaja kot..
ye la, salah satu asignment sy dulu buat blog..
mungkin dr ctu la trus timbul minat nak teruskan aktiviti blogging nih..
hehe..

page yang sy salu tinjau??
mesti la page abang BEN... sbb nak tau kot2 ada kontest baru...
selain tu sy akan pg ke page follower sy yg ada entry baru...
xpun mesti pg page org yang chat dgn sy..

okeyh ni je kot..

p/s: follower xsampai seratus lagi.. huhu

16 comments:

solo molo said...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

NiSha said...

Nisha Singah..
dan folow sini juga
jgn lupe updated entrie
nanti Nisha Dtg lagi..

http://heandsheloves.blogspot.com/

iekah said...

hye..
terjah u from BA..
gegar blogger baru..!
heppy blogging!

ade mase singgah la my teratak
http://iekahridzuan.blogspot.com

follow u =)

fashah84 said...

salam ziarah....

suka blog ni...
smoga terus berjaya dlm dunia blogging....

lenloy said...

Salam kenal, dari blog encik ben

Fuuyooh said...

salam kenal.. saya pak aji.. dtg dari blog Hj ben..

mas saari said...

singgah n follow sini dari segmen BA
salam perkenalan!

semoga terus maju jaya dalam dunia blog!

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... JaLaN2 SaMBiL TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN... JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

Z-ni said...

Hi, terjah frm mrben nye page. Salam kenal..

FARISZ@AZ.Com said...

Jalan-jalan tinggalkan jejak =)

JOm Joint.Entry terbaik bulanan peserta akan di pamerkan ke page yang mempunyai 16000 fan page
Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com
Hakiyat dan hakikat si telur
FARISZ@AZ.Com FanPage

fahmie firas said...

Saye pon join segmen abg BEN
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
klu free singgah ke blog saye..

http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

Lulu caldina said...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

Hanieqha said...

singgah lompat2 senyum sengih kt cni yee..
hehe..
nice blog..

Shriaaapppp Shrrriiiaaapppp atas keyboard!!
JANGAN ON9 LEBIH KUL 3!!

sha said...

oo, dari asgmnt..

muhamad yusri said...

hehe

pRiNCe said...

salam perkenalan..sy pun blogger baru..:)
tapi tak dapat join...:(

harap awak sudi jadi kawan sy...