Tuesday, July 19, 2011

BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG!!

salam abg ben.. hehe.. dh lama dh x update blog sy nih...
ni pun baru nak join segmen abg ben balek.. hehe
seperti segmen2 abg ben yang lepas, gbr abg ben adalah satu kewajipan..
so kita letak la gbr dye dulu k...


ni la abg ben


sebenarnya aku dh buat dah satu entry pasal asal usul blog aku nih... kalau korang nak tahu korang klik dekat cni...  so xperlu lah aku nk cerita panjang lebar kat cni... kalau korang nak tau idola aku korang klik kat cni...

ok.. kenapa blog aku nih korang mesti singgah hari2??? sbbnye kita ni kan blogger, so mestilah jengok2 kwn2 kan.. mcm abg ben dia buat segmen utk kitorang...so betapa baiknya abg ben nak merapatkan silaturahhim antara blogger2 sekalian..

tu je kot.. hehe =P

p/s: nak join?? tekan je kat cni...

6 comments:

Alya Esprézzo said...

wahhhhhhhhhhh..yus join lah!! ekekekeke..yeayy :P

Niena Pengembara Ilahi said...

singgah dari segmen yg sama.. jgn lupa pukul 2 petang nanti ^^

fahmie firas said...

setuju2 :)
daripada segmen Ben Ashaari jugak :)
Singgah sini dan follow..
nice blog :)
kalau free jemput singgah ke blog saya, boleh bg nasihat or comment.

http://fahmiefiras.blogspot.com/

Zul Fattah said...

skodeng2.. nice blog n follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

AMMAR YASIR said...

skodeng sini jap

wanie wonek said...

singgah n follow sini

http://waniewonek.blogspot.com